Κέας 58, 15234, Χαλάνδρι - Αγία Παρασκευή - Γέρακας - Βριλήσσια 213 0464416, 698 7727574 info@kinysio.gr

Φυσικοθεραπευτήριο Αθήνα - Χαλάνδρι | Kinysio

Οι αξίες μας

Στο φυσικοθεραπευτήριο Kinysio η φιλοσοφία μας είναι καθαρά ανθρωποκεντρική. Με γνώμονα τον ίδιο τον ασθενή, φροντίζουμε να παρέχουμε τη βέλτιστη και εξατομικευμένη για εκείνον θεραπεία. Στόχος μας αποτελεί να διορθώσουμε την αιτία του προβλήματος του και όχι απλά να ανακουφίσουμε τα συμπτώματά του.

Τα θετικά αποτελέσματα της δουλειάς μας στηρίζονται στην γνώση, την αξιολόγηση, το manual therapy (χειροπρακτική), τον κινητικό έλεγχο και τη θεραπευτική άσκηση. Για το λόγο αυτό η χρήση των μηχανημάτων στο φυσικοθεραπευτήριο μας είναι επιλεκτική και με συγκεκριμένο στόχο. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε, είναι απόλυτα εγκεκριμένοι, ακίνδυνοι και έχουν ερευνητικό και επιστημονικό υπόβαθρο.

Σκοπός μας είναι η μη εξαρτημένη συνεργασία με τους ασθενείς. Για τον λόγο αυτό, ο κάθε ασθενής από την πρώτη κιόλας θεραπεία στο φυσικοθεραπευτήριο, θα λάβει ειδικά διαμορφωμένο ασκησιολόγιο για το σπίτι, με σκοπό την εκμάθηση της προσωπικής διαχείρισης του προβλήματος του. Έτσι πετυχαίνουμε τη λύση του προβλήματος χωρίς απαραίτητα να χρειάζονται 10 ή και περισσότερες θεραπείες.

Ο αριθμός των θεραπειών, η συχνότητα καθώς και τα αποτελέσματα της αποκατάστασης, συζητούνται από την πρώτη συνεδρία, και θέτουμε μαζί τον επιθυμητό στόχο. Στο πλαίσιο αυτό ενημερώνεται και ο θεράπων ιατρός ή και η ομάδα του εκάστοτε αθλητή – ασθενή.

Εργαζόμαστε με τις πιο εξελιγμένες μεθόδους της επιστήμης και συνεχίζουμε την επιμόρφωση διαρκώς καθώς, όσο η επιστήμη εξελίσσεται, οφείλουμε μαζί της να εξελισσόμαστε και εμείς.

Δημιουργούμε σχέσεις που στηρίζονται στην εμπιστοσύνη, τον επαγγελματισμό και τους κανόνες δεοντολογίας μας.

Ο χώρος μας

Ο χώρος στο φυσικοθεραπευτήριο βρίσκεται δίπλα στο μετρό του Χαλανδρίου και διαθέτει μία θέση παρκινγκ. Είναι ειδικά σχεδιασμένος με τον κατάλληλο εξοπλισμό και διαμορφωμένος για να υποδεχτεί οποιονδήποτε ασθενή με κινητικά προβλήματα καθώς παρέχεται πλήρη και εύκολη πρόσβαση με τη χρήση του εξωτερικού αναβατορίου σκάλας και με το ειδικών προδιαγραφών μπάνιο ΑΜΕΑ.

Οι χώροι θεραπείας του φυσικοθεραπευτηρίου διαμορφώθηκαν έτσι, ώστε να παρέχεται πλήρως εξατομικευμένη θεραπεία και ο χώρος του γυμναστηρίου διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό για την αποκατάσταση αθλητικών/ορθοπεδικών, νευρολογικών και καρδιαναπνευστικών περιστατικών. Έχει σχεδιαστεί για προγράμματα αποκατάστασης και θεραπευτικής άσκησης, ατομικά ή και ομαδικά.

Ο εξοπλισμός του φυσικοθεραπευτηρίου περιλαμβάνει:


 • Ψηφιακή μέτρηση μυικής δύναμης
 • Τεκαρ (human tecar)
 • Ηλεκτροθεραπεία
 • Υπέρηχο
 • Επαγγελματικό διάδρομο
 • Ποδήλατο
 • Μπάρες, βάρη, ketlebell
 • Πλατφόρμες ισορροπίας
 • Ηλεκτροβελονισμό
 • Περιδέσεις / επιδέσεις / tapping
 • Ξηρά βελόνα (dry needling)

Γιατί να μας επιλέξετε

Στο φυσικοθεραπευτήριο μας παρέχεται μια προηγμένη υπηρεσία, πλήρως εξατομικευμένη, με τις νεότερες μεθόδους της επιστήμης. Αναλύουμε το εκάστοτε πρόβλημα του ασθενή και βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον θεράποντα ιατρό του. Δεν στηριζόμαστε στα μηχανήματα (φυσικά μέσα), αλλά προσεγγίζουμε τον άνθρωπο και το πρόβλημα του ολιστικά, αναζητώντας την βασική αιτία του προβλήματός του. Η προσέγγιση αυτή, μας οδηγεί στην επίλυση προβλημάτων που υπάρχουν μήνες ή και χρόνια.

Στο φυσικοθεραπευτήριο μας θα βρείτε την οριστική λύση στο πρόβλημα σας και αν αυτό δεν καταφέρουμε να το πετύχουμε, θα αναζητήσουμε το λόγο ή θα σας παραπέμψουμε σε περαιτέρω ιατρικό έλεγχο.
Επικοινωνήστε μαζί μας για μια πρώτη δωρεάν αξιολόγηση και συζήτηση του προτεινόμενου θεραπευτικού σας προγράμματος. Αυτό θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε εμάς και τον τρόπο προσέγγισής μας, καθώς και να έχετε μια συνολική εικόνα του προγράμματος αποκατάστασης που χρειάζεστε.

Καλέστε μας