Κέας 58, 15234, Χαλάνδρι - Αγία Παρασκευή - Γέρακας - Βριλήσσια 213 0464416, 698 7727574 info@kinysio.gr

Ποιοί είμαστε - Kinysio

Ειρήνη Τσουρούφλη PT, Bsc, ΟMPT

Ονομάζομαι Ειρήνη Τσουρούφλη, γεννήθηκα το 1991 και τελείωσα το λύκειο το 2008. Έχω ασχοληθεί με τον πρωταθλητισμό και διακρίθηκα τρεις φορές πανελλήνια πρωταθλήτρια στην κολύμβηση. Το 2014, αποφοίτησα από το Τμήμα Φυσικοθεραπείας του ΑΤΕΙ Αθηνών και πραγματοποίησα την πρακτική μου στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας. Παράλληλα με την πρακτική μου, ξεκίνησα να ασχολούμαι με ενήλικες πάσχοντες από αναπνευστικά προβλήματα και στα πλαίσια αυτού, επισκέφθηκα για ένα χρονικό διάστημα το τμήμα κυστικής ίνωσης στο NHS UNIVERSITY HOSPITAL OF SOUTHAMPTON. Η εμπειρία αυτή μου έδωσε τη δυνατότητα να εργαστώ με ενήλικες πάσχοντες από αναπνευστική ανεπάρκεια που όδευαν προς τη μεταμόσχευση πνευμόνων.

Από το 2017 εργάστηκα στο κέντρο αποθεραπείας και αποκατάστασης ΘΗΣΕΑΣ για τέσσερα χρόνια, ενώ παράλληλα ξεκίνησα την εξειδίκευση μου στην Ορθοπεδική Φυσικοθεραπεία (Othopedic Manual Therapy), σύμφωνα με το παγκοσμίως εγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών της IFOMPT. Έκτοτε, με στόχο τη διαρκή επιμόρφωση και την άρτια κατάρτιση μου, έχω παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων και έχω εξειδικευτεί σε θεραπευτικές τεχνικές μεγάλου εύρους, όπως αξιολόγηση άκρου ποδός και κατασκευή ορθωτικών πελμάτων, εφαρμογή ξηράς βελόνας για τη θεραπεία του μυοπεριτονιακού πόνου, taping (ελαστική περίδεση, kinesiology taping, McConell taping, dynamic taping), σύγχρονες προσεγγίσεις για άτομα με σκλήρυνση κατά πλάκας, σοβαρές παθολογίες και red flags, εξειδικευμένη φυσικοθεραπευτική παρέμβαση στον σακχαρώδη διαβήτη, φυσικοθεραπεία και άσκηση στην κυστική ίνωση κ.α. Παράλληλα κάθε τριετία ανανεώνω το σεμινάριο πρώτων βοηθειών.

Η εμπειρία και η εξειδικεύσεις μου, με ώθησαν στο να δημιουργήσω τοφυσικοθεραπευτήριο KINYSIO, με σκοπό να προσφέρει προηγμένες υπηρεσίες εξατομικευμένης θεραπείας, σε κάθε ασθενή.

Μητράκος Χαράλαμπος PT, MSc, OMPT

Ονομάζομαι Μητράκος Χαράλαμπος και αποφοίτησα από το τμήμα Φυσικοθεραπείας του ΑΤΕΙ Αθηνών το 2011. Πραγματοποίησα την πρακτική μου άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς» και έχω εργαστεί από τότε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, στο Metropolitan Hospital του Παλαιού Φαλήρου, σαν 1ος φυσικοθεραπευτής στην ποδοσφαιρική ομάδα του Φωστήρα, καθώς και στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Θησέας για 4 συνεχή έτη.

Το 2019 τελείωσα την εκπαίδευση μου στο manual therapy (OMPT) σύμφωνα με το το παγκοσμίως εγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών της IFOMPT , ενώ το το 2022 τελείωσα το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (MSc) , όπου μελέτησα την επίδραση που έχουν τα προγράμματα κινητικού ελέγχου σε ασθενείς με αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο. Έχω λάβει μέρος σε σεμινάρια για κατασκευή ορθωτικών πελμάτων και αξιολόγηση άκρου ποδός, χρήση ξηράς βελόνας και μυοπεριτοναϊκού πόνου, θεραπευτικής άσκησης, κινητικού ελέγχου, χρήση dynamic tape, καθώς και σε σεμινάριο για αξιολόγηση ασθενών με σοβαρές παθολογίες.

Γεώργιος Καμπουράκης, PT, OMT cand

Ονομάζομαι Γεώργιος Καμπουράκης και αποφοίτησα το 2022 από το τμήμα Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής με μέσο όρο 8,65. Πραγματοποίησα την πρακτική μου άσκηση στο κέντρο αποθεραπείας και αποκατάστασης «Θησέας», ενώ λίγο αργότερα, στα πλαίσια της στρατιωτικής θητείας, ήμουν φυσικοθεραπευτής στο «Διακλαδικό Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης». Έκτοτε, έχω εργαστεί σε ιδιωτικό φυσικοθεραπευτήριο καθώς και ως υπεύθυνος φυσικοθεραπευτής στην ποδοσφαιρική ομάδα του Μανδραϊκού. Έχω συμμετάσχει με προσωπική μου εργασία σε Πανελλήνιο συνέδριο Φυσικοθεραπείας και έχω παρακολουθήσει σεμινάρια που αφορούν τις μυοσκελετικές κακώσεις, όπως η χρήση της ξηράς βελόνας και ο μυοπεριτονιακός πόνος, η εφαρμογή kinesiotape και η αποκατάσταση στις παθήσεις του λεμφικού συστήματος. Το 2023 ξεκίνησα την μετεκπαίδευση πάνω στις τεχνικές και τη φιλοσοφία του manual therapy (ΟΜΤ) σύμφωνα με το παγκοσμίως εγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών της IFOMPT.

Καλέστε μας